ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

هیچ سازمانی بوی نامطبوع تهران را گردن نگرفت!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه بررسی‌های کارشناسی در مورد منشا انتشار بوی نامتبوع تهران هفته گذشته به اتمام رسیده است، تاکید کرد: هیچ دستگاهی با قاطعیت قبول نکرد که این اتفاق در حوزه آن رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، کیومرث کلانتری در نشست عصر امروز کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر درخصوص بوی نامتبوع منتشر شده در تهران گفت: ما تقریبا تا هفته گذشته مجموعا بیست روز روی این موضوع کار کردیم و از موارد هواشناسی گرفته تا چاه پلاسکو و غیره را مد نظر قرار دادیم. موارد روی زمین را تمام کردیم و بعد به زیر زمین رفتیم اما هرچه بررسی کردیم منشاء قطعی انتشار بو را نیافتیم و هیچ دستگاهی با قاطعیت قبول نکرد که این اتفاق در حوزه آن رخ داده است.

وی ادامه داد: باز هم قانع نشدیم و در مناطق مختلف در قالب پرسشنامه با ساکنان صحبت کردیم اما نهایت اعلام کردیم به نقطه مشخصی روی زمین به عنوان منشا قطعی انتشار بود، نرسیدیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه چند سال پیش در اصفهان نیز بوی مشمئزکننده‌ای کل این شهر را گرفت، اظهار داشت: نهایتا متوجه شدیم کانون بو، یک تریلی بوده که ته‌مانده یک بشکه گاز مرکاپتان روی زمین خالی کرده که حتی وقتی خاک را جابجا کردیم، باز هم آن نقطه بو می‌داد. این موضوع را به شرکت گاز اعلام کردیم اما مسئولان این شرکت نپذیرفتند که ممکن است در تهران هم چنین اتفاقی رخ داده باشد.

کلانتری افزود: نهایتا به دو احتمال رسیدیم که یکی انتشار گاز مرکاپتان و دیگری ترکیدی در شبکه لوله فاضلاب بود؛ چراکه تنها گاز در فاضلاب هستند که دارای دو شبکه وسیع هستند و احتمال انتشار گسترده بوی آنها وجود دارد.

ارسال نظر